Dunderly|書籍線上App不用買

シェア記事:

【免費書籍App】Dunderly-APP點子

Last ned bokhylla-appen gratis og få puslespiller og karaoke fra Dunderly universet. Du kan også kjøpe bøkene direkte fra hylla. En bok er klar for kjøp/nedlasting i bokhylla:

Bulder – en bruksanvisning

【免費書籍App】Dunderly-APP點子

Bokpris 49,- NOK

Om Dunderly:

【免費書籍App】Dunderly-APP點子

Dunderly er skapt av Endre Lund Eriksen, prisbelønnet barne- og ungdomsbokforfatter og Endre Skandfer, en av Norges mest anerkjente animatører.

Høy litterær kvalitet: Historiene er et bakteppe for utvikling i barnehagen og hjemme. Historiene skal oppmuntre barnet til å skape, til å leke, til å forstå og til å stille spørsmål.

Mangfold og forskjellighet: Gjennom historiene og karakterene skal barnet oppmuntres til empati og toleranse. Barnet skal kunne identifisere seg med elementer i universet uavhengig av kulturell bakgrunn.

Fantasi og barns medvirkning: Oppmuntre til felles aktiviteter, samhandling og kreativitet. Gjennom lek og fantasi skal barna utfordres og gis opplevelse av mestring. Dunderlyuniverset skal inspirere barna til å gå ut og skape sin egen lek, sin egen historie og sine egne små mirakler.

Andre funksjoner:

• Bokhylla og appboken er kun tilgjengelig i liggende format på Samsung Galaxy S, Google Nexus S, LG Optimus Black, HTC Desire og HTC Desire HD. Appen vil også fungere på Sony Ericsson Xperia X10, Xperia Arc, Xperia Play og Motorola Milestone

Appen utviklet av MSMstudio

【免費書籍App】Dunderly-APP點子

©2011 Gan Aschehoug

【免費書籍App】Dunderly-APP點子

免費玩Dunderly APP玩免費

免費玩Dunderly App

Dunderly APP LOGO

Dunderly LOGO-APP點子

Dunderly APP QRCode

Dunderly QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
シェア記事: