Discover Gortynia|旅遊線上App不用買

シェア記事:

【免費旅遊App】Discover Gortynia-APP點子

Ταξιδιωτικός Οδηγός του Δήμου Γορτυνίας!

Η εφαρμογή “Discover Gortynia” παρέχει πληροφορίες για την πανέμορφη περιοχή της Γορτυνίας. Είναι ένας ιδανικός τουριστικός οδηγός για όποιον σκέφτεται να επισκεφθεί την περιοχή ή βρίσκεται ήδη εκεί!

【免費旅遊App】Discover Gortynia-APP點子

【免費旅遊App】Discover Gortynia-APP點子

Περιλαμβάνει αξιόπιστες πληροφορίες για χώρους διαμονής (ξενοδοχεία, ξενώνες κ.ά.), χώρους εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες κ.ά.), χώρους διασκέδασης, αξιοθέατα καθώς και χρήσιμα τηλέφωνα για τη παραμονή σας εκεί. Μάθετε επίσης για τις δραστηριότητες που προσφέρει η Γορτυνία! Μπορείτε να συμβουλευτείτε την εφαρμογή για να εντοπίσετε το σημείο όπου βρίσκεστε στο χάρτη έτσι ώστε να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές για το που θέλετε να πάτε στη συνέχεια. Η γεωγραφική πληροφορία (θέση στο χάρτη) είναι διαθέσιμη για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για τον τόπο και την ιστορία της Γορτυνίας, να απολαύσετε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και τα προσεγμένα video για να πάρετε μια ιδέα από την ομορφιά και την παράδοση του τόπου.

【免費旅遊App】Discover Gortynia-APP點子

【免費旅遊App】Discover Gortynia-APP點子

Η εφαρμογή θα αποτελέσει σίγουρα τον καλύτερο συνοδοιπόρο στη διαδρομή! Ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της Γορτυνίας!

免費玩Discover Gortynia APP玩免費

免費玩Discover Gortynia App

Discover Gortynia APP LOGO

Discover Gortynia LOGO-APP點子

Discover Gortynia APP QRCode

Discover Gortynia QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.2
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
シェア記事: