Bilka|購物線上App不用買

シェア記事:

【免費購物App】Bilka-APP點子

Bilkas app handler om at gøre det nemt for dig

1. Hurtig indkøbsliste med tilbudsmatch

Med Bilkas nye app kan du hurtigt lave din indkøbsliste. Appen forslår de mest almindelige varer og husker, hvad du ofte køber. Den viser dig også, når dine varer er på tilbud. Og hvis dine tilbud er udløbet, foreslår appen dig eventuelle nye tilbud.

2. Del og synkroniser indkøbslisten

Du og din familie eller venner kan skrive varer på samme liste fra hver jeres mobil. Har du lavet din indkøbsliste på din Android tablet eller iPad, kan du også sende indkøbslisten til din Android telefon eller iPhone, som er nemmere at tage med på indkøb.

3. Se alle arrangementer i Min Bilka

Vinsmagning, LEGO-festival, fastelavn, blomsterbinding eller ekstra dage med børnenes Billi? Der foregår mange sjove arrangementer i Bilka. Få overblik over hvilke og gem dem kalenderen. Så ved du, om der er en ekstra god grund til at tage børnene med på indkøb.

4. Tilbud og tilbudsavis

Du kan også se alle de gode tilbud på en overskuelig og lettilgængelig måde og nemt føje tilbud fra tilbudsavisen til din indkøbsliste.

Ekstra:

1. Support

Oplever du problemer med appen, så skriv venligst til bilka.app@bilka.dk i stedet for at skrive det i reviews. Vi vil gerne sikre, at du får den optimale oplevelse ved brug af appen og vil se på alle de kommentarer du måtte have.

【免費購物App】Bilka-APP點子

【免費購物App】Bilka-APP點子

【免費購物App】Bilka-APP點子

【免費購物App】Bilka-APP點子

免費玩Bilka APP玩免費

免費玩Bilka App

Bilka APP LOGO

Bilka LOGO-APP點子

Bilka APP QRCode

Bilka QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
シェア記事: