Akut Smerte|醫療線上App不用買

シェア記事:

【免費醫療App】Akut Smerte-APP點子

AKUT SMERTE hjælper klinikeren (f.eks. lægen eller sygeplejersken) til hurtigt og sikkert at omregne mellem forskellige doser af morfinpræparater (opioider), både for patienten med akutte smerter og for den kroniske smertepatient. Herudover hjælper applikationen med smertescoring og optagelse af smerte sygehistorie (anamnese) og indeholder et kompendium med baggrundsviden om akut smertebehandling. AKUT SMERTE indeholder information vedrørende behandling af voksne patienter.

Med baggrund i patienternes aktuelle opioid-behandling kan man omregne mellem de fleste af de i Danmark registrerede opioider. Omregneren kan også beregne vejledende doser til behandling af smertegennembrud (p.n. doser). Applikationen får automatisk overført data fra medicin.dk og er således altid opdateret med de nyeste handelsnavne på opioider.

AKUT SMERTE er udviklet i Anæstesi- og operationsklinikken, HovedOrtoCentret, Rigshospitalet af overlæge Ole Mathiesen og projektsygeplejersker Birgitte Kitter og Anja Geisler, Enhed for Akut Smertebehandling, samt anæstesilæger Christian Svane og Michael Friis Tvede.

AKUT SMERTE er blevet til i samarbejde med Dansk Lægemiddel Information A/S og udviklet med økonomisk støtte fra TrygFonden.

【免費醫療App】Akut Smerte-APP點子

【免費醫療App】Akut Smerte-APP點子

【免費醫療App】Akut Smerte-APP點子

【免費醫療App】Akut Smerte-APP點子

免費玩Akut Smerte APP玩免費

免費玩Akut Smerte App

Akut Smerte APP LOGO

Akut Smerte LOGO-APP點子

Akut Smerte APP QRCode

Akut Smerte QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
未知iOS
App Store
1.0
App下載
免費
2014-01-032015-06-04
シェア記事: