AEGON Mester|商業線上App不用買

シェア記事:

【免費商業App】AEGON Mester-APP點子

Dugulás, csőtörés, gázszivárgás, elektromos gondok? Felsorolni is nehéz lenne a lehetséges problémákat, de az AEGON Mester alkalmazás mesterembert ajánl, minden vészhelyzetre.

【免費商業App】AEGON Mester-APP點子

【免費商業App】AEGON Mester-APP點子

Egy forró nyári éjszaka elromlott a légkondi? Kizártad magad a lakásból? Nem működik a fűtés egy hideg téli estén? Beázott a lakás, és ünnepnap van? Esetleg egy olyan városban történik mindez, ahol nem ismersz senkit? Ilyen helyzetekben hirtelen azt sem tudja az ember, kit hívjon, hol keressen segítséget. Alkalmazásunk gyors és hatékony megoldást kínál sürgős esetekre. Az applikáció az aktuális tartózkodási helyedet felhasználva megmutatja, hogy kategóriák szerint (víz, gáz, fűtés stb.) milyen mesteremberek érhetőek el közeledben, majd egy gombnyomással fel is tudod venni velük a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

【免費商業App】AEGON Mester-APP點子

Nem vagy benne biztos melyiket válaszd? Nem tudod eldönteni melyikük a legmegbízhatóbb és legolcsóbb, vagy hogy ki elérhető az adott pillanatban? Az applikáció erre is megoldást kínál. Az választott mesterember profiloldalán megtalálható minden elérhetősége, nyújtott szolgáltatásának eddigi értékelései, illetve az árral és nyitva tartással kapcsolatos információk. Csatlakozz Te is közösségünkhöz és értékeld a már felkeresett mesterembereket!

免費玩AEGON Mester APP玩免費

免費玩AEGON Mester App

AEGON Mester APP LOGO

AEGON Mester LOGO-APP點子

AEGON Mester APP QRCode

AEGON Mester QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
未知iOS
App Store
1.1
App下載
免費
2012-11-112015-06-03
シェア記事: