Цифровий рівень|工具線上App不用買

シェア記事:

【免費工具App】Цифровий рівень-APP點子

Вам необхідно отримати рівну поверхню, наприклад, змонтувати полицю, встановити холодильник, зробити підвіконня? Але при цьому у вас немає бажання витрачати великі гроші на придбання дорогих професійних інструментів? Наше безкоштовний додаток "Цифровий рівень" допоможе вирішити одну з проблем. Скачайте і встановіть нашу програму і ви зможете відмовитися від придбання і використання незручних і до того ж дорогих рівнів.

Для того, щоб використовувати "Цифровий рівень" для своїх цілей необхідно завантажити додаток, встановити його на телефон або планшет і запустити. Все, тепер у вашому розпорядженні є високоточний прилад, який покаже, наскільки рівна в вас підлога, чи правильно закріплені шафки, чи рівно встановлений холодильник і т.д.

Як це працює? Все дуже просто: для того, щоб перевірити наскільки рівна поверхня, необхідно запустити наш додаток "Цифровий рівень" і прикласти пристрій до поверхні або ж покласти телефон або планшет на поверхню, що перевіряється. Якщо віртуальна точка збіглася з центром кола - все відмінно.

Сподобався наш цифровий рівень? Є зауваження по роботі програми? Залишайте відгуки та оцінки і ми обов'язково врахуємо ваші побажання!

【免費工具App】Цифровий рівень-APP點子

【免費工具App】Цифровий рівень-APP點子

【免費工具App】Цифровий рівень-APP點子

【免費工具App】Цифровий рівень-APP點子

免費玩Цифровий рівень APP玩免費

免費玩Цифровий рівень App

Цифровий рівень APP LOGO

Цифровий рівень LOGO-APP點子

Цифровий рівень APP QRCode

Цифровий рівень QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
シェア記事: