Нов български съновник|書籍線上App不用買

シェア記事:

【免費書籍App】Нов български съновник-APP點子

Books Forge дава възможност на читателите да свалят безплатно приложения с безплатна литература от поредицата "Българска класика". Целта е да се улесни достъпа на учениците до учебна литература и възможността да се четат произведенията във всеки удобен момент. Може да разгледате останалите книги в нашия Google Play профил.

За да ползвате приложението не е необходимо да сваляте допълнителен четец. Всяко произведение е самостоятелна апликация. Вие преценявате кое от тях да оставите на телефона си или кое да изтриете. Целим да дадем възможността на хората да разполагат с библиотека от любимите си български произведения.

Books Forge запаметява до коя страница сте стигнали, можете да споделите любим цитат, има възможност за избор между дневен и нощен режим и сила на подцветката, шрифт и големина и можете да преминавате от една глава в друга по избор от съдържанието.

Вярно ли е, че сънят отключва второто ти Аз - онзи, другия, дълбоко заспал в теб? Наистина ли светът на сънищата е отделна реалност - със свои закони и собствена логика? Способни ли сме само от позицията на разума и на строгата наука да разчетем знаците, които сънят чертае чрез криволиците на въображението? Всички сбъднати и несбъднати сънища на човечеството са систематично представени в "Нов български съновник". Това е помагало "и за царя, и за пъдаря", защото сънищата са най-достъпния начин за преживяване и осмисляне на действителността. Те могат да предсказват, показват или просто предупреждават - с една дума, те са безценен (и безплатен) консултант. "Нов български съновник" се опитва да събере цялата принципно нова езикова и символна среда, навлязла в бита ни на ръба на новото хилядолетие. Новаторството в изданието на "Труд" е и в съчетаването на психоаналитичното и езотеричното разбиране за съня. След като науката не успява да дефинира достатъчно достоверно психофизичния феномен на сънищата, само този подход е в състояние да дешифрира езика им.

*Изчакайте апликацията да се зареди. Възможно е да отнеме повече време.

【免費書籍App】Нов български съновник-APP點子

【免費書籍App】Нов български съновник-APP點子

免費玩Нов български съновник APP玩免費

免費玩Нов български съновник App

Нов български съновник APP LOGO

Нов български съновник LOGO-APP點子

Нов български съновник APP QRCode

Нов български съновник QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1.4
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
シェア記事: