А.П. Чехов - Разкази|書籍線上App不用買

シェア記事:

【免費書籍App】А.П. Чехов - Разкази-APP點子

Books Forge дава възможност на читателите да свалят безплатно приложения с безплатна литература от поредицата "Българска класика". Целта е да се улесни достъпа на учениците до учебна литература и възможността да се четат произведенията във всеки удобен момент. Може да разгледате останалите книги в нашия Google Play профил.

За да ползвате приложението не е необходимо да сваляте допълнителен четец. Всяко произведение е самостоятелна апликация. Вие преценявате кое от тях да оставите на телефона си или кое да изтриете. Целим да дадем възможността на хората да разполагат с библиотека от любимите си български произведения.

Books Forge запаметява до коя страница сте стигнали, можете да споделите любим цитат, има възможност за избор между дневен и нощен режим и сила на подцветката, шрифт и големина и можете да преминавате от една глава в друга по избор от съдържанието.

"В историите за порочността на местните нрави имаше много лъжа, той ги презираше и знаеше, че такива истории се съчиняват в повечето случаи от хора, които сами на драго сърце биха съгрешили, стига да можеха; но когато дамата седна на съседната маса на три крачки от него, той си спомни тия истории за леки победи, за разходки из планината и съблазнителната мисъл за близка мимолетна връзка, за приключение с непозната жена, на която не знаеш името и презимето, изведнъж го завладя". "Датата с кученцето" - диалогът с Антон Павлович

【免費書籍App】А.П. Чехов - Разкази-APP點子

Чехов за висшите цели на битието, за човешкото достойнство, за любовта и смъртта, за стремежа към съвършенство продължава вече сто години след смъртта му (1904).

【免費書籍App】А.П. Чехов - Разкази-APP點子

免費玩А.П. Чехов - Разкази APP玩免費

免費玩А.П. Чехов - Разкази App

А.П. Чехов - Разкази APP LOGO

А.П. Чехов - Разкази LOGO-APP點子

А.П. Чехов - Разкази APP QRCode

А.П. Чехов - Разкази QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1.3
App下載
免費
1970-01-012015-04-19
シェア記事: