İlahi ve Dini Bilgiler Pro|工具線上App不用買

シェア記事:

【免費工具App】İlahi ve Dini Bilgiler Pro-APP點子

"İlahi ve Dini Bilgiler" uygulamasını pro sürümü avantajıyla reklamsız ve rahat bir şekilde kullanarak kafanıza takılan her türlü dini sorunun cevabını bu uygulamadan bulacaksınızBu uygulama sayesinde artık her şey çok daha kolay.Tek yapmanız gereken uygulamaya girmek ve sorular bölümünden kafanıza takılan ve merak ettiğiniz soruyu seçmek.Uzun araştırma ve düzenleme aşamalarından sonra yazdığımız soru ve cevaplara bu uygulama sayesinde ulaşabilirsiniz. Soruları seçerken birçoğumuzun günlük hayatta merak ettiği ve en çok işinize yarayacak soruları seçtik. Uygulama sürekli güncellenmektedir.Böylece uygulamadan ulaşabileceğiniz soru sayısı günden güne artmaktadır.

【免費工具App】İlahi ve Dini Bilgiler Pro-APP點子

Merak ettiğiniz ve uygulamada görmek istediğiniz soruları bikodd@gmail.com adresine gönderirseniz ya da yorumlar bölümünden sorarsanız sorularınız uygulamalara cevaplarıyla birlikte eklenecektir.

Ayrıca bu uygulama sayesinde ilahi istediğiniz ilahiyi dinleyebileceksiniz. İlahiler bölümünden dilediğiniz bir ilahiyi seçip dinleyebilirsiniz.Uygulama yeni olduğundan sürekli güncellenecek ve yeni ilahiler eklenecektir. Uygulamamızda görmek istediğiniz ilahileri bikodd@gmail.com adresine göndererek veya yorumlarda yazarak uygulamaya eklenmesini sağlayabilirsiniz.

ilahiler, ilahi, ilahi dinle, dini bilgiler, kuranı kerim, kuran, din, islam, islami bilgiler

免費玩İlahi ve Dini Bilgiler Pro APP玩免費

免費玩İlahi ve Dini Bilgiler Pro App

İlahi ve Dini Bilgiler Pro APP LOGO

İlahi ve Dini Bilgiler Pro LOGO-APP點子

İlahi ve Dini Bilgiler Pro APP QRCode

İlahi ve Dini Bilgiler Pro QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.1
App下載
TRY$2.0
1970-01-012015-03-07
シェア記事: